me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, 13 May 2011

gila tupperware pulak .. ~

assalamualaikum ..

asyik teringat kat page akak tu tadi.. dok layan cuci mata tengok barang2 tupperware iskhh geram pulak rasanya sebab murah2. kalau berminat boleh tengok kat sini dalam album clearence sale 


melayan keinginan yang belum tercapai saje2 google tengok barang2 tupperware jap.. maka jumpa lah beberapa gambar di bawah ~



teringat kat rumah mak ada jag air tu tapi tudungnya dah menghilangkan diri :) ni version lama dah ni..



                  

sofia xguna botol susu tapi dia ada canister set ni.. elok sangat sebab boleh isi biskut2 sofia. sofia punya warna kuning :)




sekarang part untuk berangan hehehehehehe .. bestnya kalau dapat 1 set kat bawah ni. sebelum ni dah beli tapi semuanya saiz besar2. xde bekas yang comel2 macam ni.. ada sapa2 nak hadiahkan untuk saya? hihihihiihi


         
comel kannnnn?...





ni lah target saya untuk 2 bulan ni.. nak dapatkan steamer dan penapis. dah survey harga. insya Allah boleh dapat sikit masa lagi. maklumlah kita xbekerja jadi kalau nak minta pada suami pun kena agak2 sesuai masa dan keadaan :)

ni lah steamer tupperware .. xsabar nak beli sebab nak buat kek coklat yummmy..

yang ni pulak keperluan penting dalam urusan masak memasak.. harus ada!


itu saja sesi mengarut malam ni..



p/s : akan post gambar koleksi tupperware sikit hari lagi.. sebagai kenangan dan kepuasan sendiri, xsalah kan?







xoxo

2 comments:

LindaRahim said...

sy pun suka sgt tuppeware ni...dulu selalu tgk mak beli bila dpt gaji.... masa tu x minat lg....rasa mcm 'lahai wat pe la beli mahal2 ni, kat kedai biasa pun ada jual yg murah2 punya'...p skrg dah menyangkit kat sy pulak...sampai kalau bwk bekal apa2 kat kg, cepat2 asingkan tpwr tu bila dah basuh...takut tertukar dgn mak atau dik beradik lain punya...hihi...

~ raihazi ~ said...

betul3 hehehehehe sebelum ni selalu komen kat kaklong saya, nape beli banyak2? beli lagi..? xmahal ke? etc last2 saya sendiri geram xsabar nak beli bila tengok katalog baru.. comel2.. tq eh sudi baca n3 kita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...