me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 22 September 2011

casserole opal for sale ~

assalamualaikum ..



dah lama x update cerita di sini. entah ada yang perasan ke x, xtau la hehehehehee insya Allah akan cuba sambung bercerita sebaik semuanya kembali normal. normal pada saya ialah bila line internet laju bagai di kejar polis trafik, kesihatan sofia yang stabil dan mood bercerita yang menakjubkan hahahahahahahaha

banyak sungguh halangan nak update n3 je pun.

sebenarnya saya masih di langkawi. bercuti sambil beramah mesra dengan mama :) alang2 bukan selalu ke sini, maka aktiviti harian saya di ubah sikit. kena bagi keutamaan untuk tolong mama mengurus rumah memandangkan mama busy memasak di kedai nya. honestly rumah mama xsemak mana pun. cuma bila kami ada maka automatik jadi semak sebab sofia rajin explore sana sini :p


berbalik pada tajuk di atas, saya dengan gembiranya nak bagi tawaran istimewa pada kawan2 blogger yang banyak menggembirakan hati saya selama ni..


jom jenguk gambar2 dulu .. :)

3 beradik bertudung kaca yang boleh dipanaskan dalam microwave



3 saiz dalam 1 kotak : 1 liter , 1.5 liter dan 2.5 liter  sesuai untuk kegunaan menghidang di meja makan :)




dua design yang available : sweet pink rose dan simple red flower


CASSEROLE OPAL       (LIMITED STOCK)
design : 2 available sweet pink rose & simple red flower
saiz : 1 liter, 1.5 liter dan 2.5 liter
boleh dipanaskan menggunakan microwave ( recommended to all mommies :)


harga : RM 44 tawaran terhad bagi pesanan yang dibuat hari ini sahaja! ~ untuk tujuan promosi


p/s : esok kemungkinan ada perubahan harga dan design yea .. harap maklum!

harga yang ditawarkan dijamin tidak membebankan. kalau ada antara anda yang berminat nak dapatkan produk ni boleh la tinggalkan comment di n3 ni. insya Allah akan mendapat respond terbaik.

bagi yang nak COD sekitar penang, kulim dan sungai petani amat digalakkan :D



p/s : harga tak termasuk kos penghantaran :) COD amat digalakkan :)




xoxo

Sunday, 18 September 2011

yang ni bukan n3 sofia, ... tapi mama yang punya :p

assalamualaikum ...



alhamdulillah, Allah panjangkan umur saya. diberi kesempatan untuk melihat sofia membesar, peluang untuk membalas jasa dan pengorbanan mak dan abah, peluang untuk memberi layanan terbaik buat en suami, kesempatan untuk meminta ampun dan menambah pahala


tak dinafikan ada diantara kita yang gembira menyambut hari kelahiran tapi ada juga yang sedih sebab sambutan hari lahir mengingatkan dia bahawa umurnya semakin pendek dan bila2 masa dia bakal dijemput. 


lain manusia lain penerimaannya. terpulang pada penilaian individu. pada saya, ucapan dari semua yang mengenali amat saya hargai. kerana itu tanda mereka menyedari kewujudan saya selama ini. 


kek dan hadiah hanya simbolik kepada hadiah kenang kenangan pada setiap tahun yang berlalu. bukan ke hadiah tu mengeratkan kasih sayang? kerana bila kita dapat hadiah, secara xlangsung hati gembira berbunga2 cinta maka automatiknya rasa sayang itu ada :)



semua ucapan dari anda tak kira melalui wall di fb atau melalui komen di n3 lepas yang saya baca sambil senyum sengih tapi xsampai ke telinga.. mana ada manusia boleh senyum macam tu kan? doa2 dari anda saya aminkan dengan lapang dada dan penuh pengharapan.


semoga semua yang kita doakan akan menjadi kenyataan insya Allah :D  



kek yang saya pilih sendiri tapi caption nya en suami punya idea.. x surprise lgsg


hadiah? .. dah berminggu birthday berlalu baru saya dapat. tu pun sebab saya yang mintak. x payah peduli dah pasal surprise atau x, memang tu la kenyataan nya. kalau nak surprise, memang xkan dapat apa. hahahahahahahahaha gelak kat diri sendiri cerita pasal hadiah next n3. insya Allah


dapat kek ni lagi 2 jam nak masuk tarikh baru.. sabar je la tiap2 tahun nak kena mintak baru dapat .. 







p/s : doa saya semoga tahun depan akan ada surprise 19hb ogos 2012





xoxo

Thursday, 15 September 2011

2 tahun yang lalu pada tarikh ini yang sangat istimewa ..

assalamualaikum ..


to my dearest daughter ~ nur raisa sofia ..








      





mama dan ayah mendoakan yang terbaik dan indah buat sofia. semoga membesar menjadi anak yang membahagiakan kedua orang tuanya.

sentiasa mentaati Allah, beriman dan beramal selalu.


berjaya dalam semua lapangan. pilihan sofia adalah yang terbaik selagi teguh di landasan Islam.



semoga diberi kesihatan dan kekuatan supaya dapat membesar dengan sempurna, insya Allah




salam kasih sayang buat anakanda mama dan ayah, nur raisa sofia :D

Wednesday, 14 September 2011

wordless wednesday : sofia in action :)

haihhh masamnya muka ..




copy cat mama part mata :)






chicken pox sila pergi jauh2 ..




xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...