me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 22 September 2011

casserole opal for sale ~

assalamualaikum ..



dah lama x update cerita di sini. entah ada yang perasan ke x, xtau la hehehehehee insya Allah akan cuba sambung bercerita sebaik semuanya kembali normal. normal pada saya ialah bila line internet laju bagai di kejar polis trafik, kesihatan sofia yang stabil dan mood bercerita yang menakjubkan hahahahahahahaha

banyak sungguh halangan nak update n3 je pun.

sebenarnya saya masih di langkawi. bercuti sambil beramah mesra dengan mama :) alang2 bukan selalu ke sini, maka aktiviti harian saya di ubah sikit. kena bagi keutamaan untuk tolong mama mengurus rumah memandangkan mama busy memasak di kedai nya. honestly rumah mama xsemak mana pun. cuma bila kami ada maka automatik jadi semak sebab sofia rajin explore sana sini :p


berbalik pada tajuk di atas, saya dengan gembiranya nak bagi tawaran istimewa pada kawan2 blogger yang banyak menggembirakan hati saya selama ni..


jom jenguk gambar2 dulu .. :)

3 beradik bertudung kaca yang boleh dipanaskan dalam microwave



3 saiz dalam 1 kotak : 1 liter , 1.5 liter dan 2.5 liter  sesuai untuk kegunaan menghidang di meja makan :)




dua design yang available : sweet pink rose dan simple red flower


CASSEROLE OPAL       (LIMITED STOCK)
design : 2 available sweet pink rose & simple red flower
saiz : 1 liter, 1.5 liter dan 2.5 liter
boleh dipanaskan menggunakan microwave ( recommended to all mommies :)


harga : RM 44 tawaran terhad bagi pesanan yang dibuat hari ini sahaja! ~ untuk tujuan promosi


p/s : esok kemungkinan ada perubahan harga dan design yea .. harap maklum!

harga yang ditawarkan dijamin tidak membebankan. kalau ada antara anda yang berminat nak dapatkan produk ni boleh la tinggalkan comment di n3 ni. insya Allah akan mendapat respond terbaik.

bagi yang nak COD sekitar penang, kulim dan sungai petani amat digalakkan :D



p/s : harga tak termasuk kos penghantaran :) COD amat digalakkan :)




xoxo

4 comments:

ainnoraini said...

bestnye...ade kat langkawi..kak ain dah lame tak gi sane...mesti shoping sakan kann...

ajumohit said...

Cantiknya, bkenan tgk!!!

anisalya said...

cantik caserole tu. tp selagi tak pindah rumah, tak blh beli lg. mgkin gak 1 day sy cakap saya nak dgn awak ek. blh gitu?

anisalya said...

blh hold smp next month tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...