me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, 4 September 2011

selamat hari raya dari kami sekeluarga

assalamualaikum ..


orang lain dah sampai part 3 part 4 punya n3 post gambar2 raya. saya pulak baru hari ni boleh 'bekerja' dengan hati yang tenang.. waaahh ber'blogging' tu kategori bekerja ke? haahahahahahaha


setiap hari saya on9. blogwalking sana sini macam orang xda kerja hahahahaha baca segala n3 yang di post. tapi biasa la bila tiba cuti raya, blog pun turut di'cuti'kan.

maka ada la 2 3 blogger tegar je yang bercerita. lain2 tu tengok tajuk pun dah tau, last update seminggu akhir puasa. sebab masih bercerita persiapan beraya di saat akhir. hihihihihihihi



so macam mana sambutan raya tahun ni? bagi yang baru berumah tangga, mesti ada macam2 kenangan beraya di rumah keluarga baru. kalau yang baru sambut ahli keluarga baru xkira la anak sulung atau yang bongsu *ehh mana tau kot ada lagi lepas ni hehehehehe, mesti seronok bawa beraya kan?

sambil beraya sambil memperkenalkan ahli keluarga baru. meriah kan?


raya bagi kami tahun ni amat suram atas beberapa faktor yang 'biarlah rahsia....' huhuhuhuuhuhuhu melayan mood yang moody maka kami bergembira mengambil gambar raya menggunakan hp tercinta

kalau agak2 muka kami nampak blur pada mana2 sudut anggap je tu hasil edit yang xmenjadi hahahahaha boleh camtu?



wajah kesayangan hamba ~ 1 syawal 1432 hijrah



bersemangat sofia berbaju kurung dan bertudung ikut mama dan ayah bersolat sunat aidilfitri

berposing dalam bilik .. save budget!

tu aje lah gambar yang elok dan sesuai untuk dipaparkan ehehhh.. posing sambil mata pandang ke lain,  tangan bergerak cover xnampak muka lebih banyak dari posing sopan2 spt diatas. abaikan aje.. nanti boleh delete, apa ada hal.. kan?


tema korang warna apa tahun ni? share la.. boleh amik idea colour tahun depan hahahaha gigih nak sambut raya. puasa pun belum qadha :p



jaga diri, jaga makan :)



xoxo

2 comments:

anisalya said...

ape theme thn ni? light purple ke?
selamat hari raya ek...

~ raihazi ~ said...

anisalya : tema light grey rumah mertua dan merah putih kat rumah mak. selamat hari raya jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...