me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 11 August 2011

hajat tercapai di 11 ramadhan .. alhamdulillah

assalamualaikum semua..


dah lama dah request kan en suami. kalau xsilap perkiraan dah nak dekat setahun jugak xjumpa benda ni. selama kat kuantan, mana jumpa.. yang seangkatan ada la tapi mana sama..

saya bagitau en suami kalau boleh masa berbuka nak cari jugak menu ni. sekali pun jadi lah. punya la dasyat saya mengharap hahahahaha


terima kasih mr google :)




dah bagi klu baikkkk punya, sure boleh teka kan? cuba teka cuba teka.. opppps sebelum jadi bahan bukti kat jaik, biar saya bagitau gambar tu bukanlah menerangkan kejadian sebenar yea. sebab saya xmakan di siang hari hehehehehehe

kami kesana selepas maghrib harap maklum :)   xramai pun customer. agaknya sebab ramai yang pi masjid nak solat terawih sekali. gulp! kantoi la muka2 xpi masjid huhuhuhuhuhu


punya la gembira sebab akhirnya hajat tercapai. thanks en suami. lain kali kita mai lagi hihihi kami makan sambil bersantai2. sempat call mak tanya khabar :D sofia pulak asyik kena usik dengan 'pakcik2' pekerja kat situ *read as bangla + indon

ok la nak tido dulu .. hati senang perut kenyang. alhamdulillah ..



p/s : semoga abah cepat sihat.. rindu kat sofia ehh? hihihiihihihi



xoxo


2 comments:

anisalya said...

dah lama tak makan kat situ atas sebab apa ye? saya pun dah lupa. last time makan dengan suami pelita nasi kandar ni masa kat kl. dekat dengan klcc tu...

~ raihazi ~ said...

kalau yang dekat klcc tu sokmo penuh esp weekend kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...