me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 14 July 2011

bila sesuatu yang tertangguh ..

assalamualaikum semua..

2 3 hari ni internet di rumah buat hal pulak. sangat slow, lembap dan menyakitkan hati. nak upload video untuk wordless wednesday, sampai ke sudah xhabis2 upload. sudahnya saya cancel dan bercadang nak repost bila semuanya kembali sediakala


bagus jugak sambil tunggu page reload, saya layan sofia main dan kacau en suami hihihiihihi


bila satu hal tertangguh, habis semua benda terjejas sama. macam berjangkit. nak buat kerja lain terus xjadi atau xselesai. macam plan saya pagi2 buta ni nak survey sesuatu kat mudah.my tapi ermm nanti lah.


 
nak blogwalking pun xjadi sebab amik masa yang sangat lama nak tunggu page reload sepenuhnya. dapat la singgah kat beberapa rumah je. nanti saya singgah rumah kawan2 yang lain yea. seronok nak baca cerita masing2 yang pelbagai ragam. ada yang berkongsi cerita di dapur, kisah anak2 yang membahagiakan xkurang yang berkogsi ilmu keibubapaan, pemakanan dan lain2


p/s : terfikir jap.. blog saya ni termasuk kategori apa yea.. hahahahahaha saya pun xtau.. agaknya rojak kot semua pun ada *tapi bukan rojakpasembor..yang tu sis piasara yang punya hehehehehehe



lately sofia hanya berbaju dan bercd je kat rumah sebab cuaca yang panas takut nanti gatal2 kat kaki kembali..
 saya selsema 2 hari ni.. asyik bersin, bersin dan bersin. dari bangun tidur pagi2 bawak ke tidur semula. dugaan. kalau ada jiran yang terkejut dengar saya bersin yang super kuat tu mintak maaf la yea.. xdapat nak dikontrol hehehehehe minta pada Allah, semoga saya kembali sihat insya Allah. masih banyak kerja tertangguh


pada kawan2 blogger, jangan serik singgah walaupun blog ni macam biskut. kadang2 hilang, kadang2 post berderet2 hahahahahaha ikut kelapangan dan idea.. xketinggalan bergantung pada line internet yang ada masanya bekerjasama dengan baik sekali. ada masanya hampehhhh sungguh :)




xoxo

4 comments:

anisalya said...

line sengal memang buatkan kita sakit jiwa raga... huhuhu...

Sharifah Nadzarah said...

salam pagi..biasela tu tenet kat umah mmg mcm kura2..tapi tu dulu la..skrg sy dah potong..tunggu lah nnti anak2 dah beso baru plan nak masuk balik..coz mmg xde masa nak layan tenet kat umah..mcm rugi jer bayo tiap2 bulan tu.hihihi..skrg guna opis jer..8-5 kikiki..
semoga selsema awk cepat sembuh yer..mmg x selesakan?..

~ raihazi ~ said...

anisalya : memang meruntun jiwa raga sampai fed up nak on9 tapi sekejap je bila line dah ok mula lupa diri hehehehehe

~ raihazi ~ said...

sharifah nadzarah : terseksa jiwa nak tunggu page reload sepenuhnya kan? dulu masa kerja pun selalu guna untuk kegunaan sendiri. bersemangat siapkan keja awal2 sebab nak on9 hehehehehe

dugaan hebat bila selsema. terganggu semua urusan. nak solat pun xsenang sebab asyik nak meleleh je :( tq doakan kita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...