me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 7 July 2011

3rd cum 2nd Giveaway ~ From Creative Cocoon & D'Amani Cottontherapy

assalamualaikum..

jom join satu lagi giveaway handmade items ~ .. yang sebelum ni xsempat nak join sebab asyik tangguh2 selain masa tu xpandai lagi nak join giveaway dan contest.

giveaway kali ni melibatkan the creative cocoon dan d'amani cottontherapy



kali ni nak cuba jugak mana la tau kalau terpilih boleh dapat hadiah yang super menarik!

hadiahnya ada 2 ;

Anissa clutches

Nicky drawstring pouches

1. empat (4) Anissa Clutches
2. empat (4) Nicky Drawstring Pouches

segala handmade items ni dari creative cocoon known as little iro iro. manakala untuk Anissa clutches fabriknya ditaja oleh d'amani cottontherapy 







kalau berminat nak join jangan segan2 klik je kat sini atau kat sini dan jawab soalan mudah. syarat2 pun senang cuma follow blog dan klik like kat fb *yang ni dah buat lama dah sebab nak join giveaway yang lepas :) 



"what's your opinion about handmade items?"

pada pendapat saya, handmade items adalah unik dan istimewa sebab dihasilkan dengan ketelitian dan seni yang tersendiri. 100% hasil dari kerja tangan yang meletakkan sesuatu item yang terhasil lain dari yang lain.

selain tu kelebihan handmade item ialah boleh direka, ditambahbaik dan di recycle mengikut kemahuan sendiri.

handmade item = kreatif , halus, unik, istimewa, seni


harap2 ada rezeki saya untuk menang giveaway ni..

p/s : pakat2 join sebelum 17hb july 2011 :)



xoxo

4 comments:

anisalya said...

easa macam nak join jugak tapi macam tak berapa nak rajin je nak buat entri.
hahaha...

~ raihazi ~ said...

jom join sis.. hadiah menarik. rugi xjoin :)

ajumohit said...

Gud luck dear!!!!

~ raihazi ~ said...

tq sis.. jeles kat sis aju yg br dpt fm tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...