me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 20 December 2011

x sabar tunggu lusa :)

assalamualaikum...


tengah excited menanti ketibaan barang lusa ni. hihihihihihi xsabar nak menyarung baju yang cantik sambil berangan saya akan berubah jadi cantik tiba2. apakah ..? hahahahahahahaha


dah lama ushar kat fb akak tu. dah banyak kali jugak yg terbekenan di hati sold out sebab lambat sikit je. so kali ni rembat terus sebab dah terbayang2 nak pakai minggu depan.


walaupun pilihan pertama juga sold out tapi gigih pilih yang lain. harapan tinggi setinggi gunung mat chincang, mudah2an hasil di depan mata cumel sepertimana di dalam gambar hihihihihihihihi


so kepada sesiapa yang berminat nak mencari blaus yang cumells dan lain2 pakaian boleh terjah ke fb ni ~ cute muslimah. hehehehehe sis, dah tolong promo ni. nanti boleh bagi special gift utk next order yea hahahahahahahaa *macam la dia mintak kau tolong promo .. hihihihi


for me yang hampir ke angka 30 ni memang rasa sesuai sangat pakai blaus2 macam ni. bukan apa segan jugak bila kadang2 tu nak sarung tshirt lengan pendek keluar rumah. rasa macam diperhatikan. padahal belum tentu ada pun.


cuma rasa xselesa tu wujud jadi macam2 la pikir. lagipun kurang sesuai rasanya nak keluar pakai tshirt sepanjang masa walaupun berlengan panjang atau dengan inner.

contohnya bila keluar shopping pakai tshirt dgn inner dan jeans... automatik rasa macam pakaian tu lebih sesuai untuk anak dara belasan tahun je. jadi sebab tu lah nak ubah sikit2 cara pemakaian tu biar sesuai dengan peningkatan umur. biar lebih sopan dan manisssssss * heh nak manis jeeeeer



p/s : cepatlah hari lusa xsabar saya tunggu ni :p  *excited melebih lebih2 hihihihhihihihihihihihi



xoxo

4 comments:

ainnoraini said...

wahh..tunggu baju baru yee...
nnt tunjuk ye..mesti cantik tuu..

~ raihazi ~ said...

bagi saya cumell sangat.. tapi mgkn org lain biasa2 je hehehehehehe

Sharifah Nadzarah said...

ye lah..nanti tunjuk yer...klu cantik teringin gak...kikiki..

~ raihazi ~ said...

nanti pakat2 melaram berblaus setiap hari yea hihihihihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...