me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, 22 December 2011

assalamualaikum..

short n3 untuk hari ni sebab ada banyak urusan tertangguh.. nanti akan sambung bercerita panjang lebar sampai berpinau biji mata membaca hehehehehehehe jangan serik singgah lagi yea..


cuma nak bagitau yang saya dah terima barang yang dibeli on9 kelmarin. tadi en suami bawa balik tu pun selepas saya tanya baju dah sampai belum? cepat2 dia patah balik amik barang kat kedai. terlupa katanya hihihihihihi


untuk gambar baju nanti saya post kat sini yea. mungkin kena tunggu next next next n3 :D sebab hp saya kan rosak jadi kalau nak snap kena guna hp en suami. leceh sikit sebab kadang2 bila nak update apa2 hp xda, en suami kat kedai saya kat rumah.. nanti lah yea. mudah2an saya xlupa




xoxo

2 comments:

anisalya said...

kena beli handphone baru la kalau mcm ni. hehehe...

~ raihazi ~ said...

anisalya : tu la tengah mengumpul duit ni. baru nak cukup dah hilang separuh sebab beli benda lain dl hihihihiihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...