me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Saturday, 31 December 2011

mahu pulang bercuti ~ ...

assalamualaikum ..

kalau xda aral melintang, petang ni insya Allah kami sekeluarga akan bertolak balik ke kulim. en suami bagi lampu hijau untuk saya dan sofia bercuti. hihihihihihi tq abang!

mungkin esok juga en suami akan balik semula ke langkawi. well, dia kan kerja so xboleh la berehat sesuka hati macam kami. ermm, jangan marah yea!




bye2 langkawi .. nanti saya balik lagi


barang dah siap packing malam semalam. sebelumnya sempat jugak beli coklat yang dipesan oleh mereka2 tu. dekat bahagian coklat je melayang 100. aduiiiii terasa sangat duit hari ni laju benar keluar. ehemmm jangan lupa bayar yea nanti mereka2 tu.. hihihihihihihihihi


p/s : kena la tuntut, sebab saya kan xbekerja..


doa saya semoga lancar perjalanan kami hari ni. walaupun plan asal utk bersama2 air asia namun terpaksa dibatalkan atas sebab one way ticket je dah cecah rm500++ *gilerrrr ahh.. tapi xpe, masih ada feri aka bot yang baik hati. cuma besar harapan saya supaya saya xmabuk laut nanti huhuhuhuhuhuhuhu xsuke nya bila ingat feeling tu. serammm aih!


p/ss : semalam sempat jeling2 tgk barang2 keperluan rumah yang ada disc menarik. erm best wei! murah sakan tapi saya xbeli apa2 sebab ... erm sebab apa yea? ntah la mungkin sebab .... erm xtau jugak .... :p


ok la nak kemas2 rumah, sidai kain dan segala yg patut.



xoxo

2 comments:

ezzah aziz said...

untunglaa boleh balik...;P

~ raihazi ~ said...

ehehhh jeles yea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...