me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, 25 December 2011

dah tukar shoutbox hihihihihihii :p

assalamualaikum...

tadi bw kat blog sis aju baca n3 terbaru. hmmm x tunggu lama saya pun cuba lah godek2 blog saya ni. tekan sana sini, adjust serba sikit tadaaaaaaa


dah ada shoutbox yang baru. yeay! tapi namanya fibox yea kawan2. saya tukar shoutbox ni pun sebab dengar kata application ni akan ada fee xlama lagi. harus lah ambil langkah berjimat cermat dari awal *yea ke, bukan kedekut ehh?,,, hahahahahaha



kalau ada yang berminat nak mencuba boleh la terjah kat sini dan mula kan langkah2 untuk sign up dan seterusnya log in. lepas tu dah boleh copy paste link yang diberi. senang je kan?


selamat mencuba * ehh tiba2 rasa macam buat n3 masak memasak pulak hihihihihihi



xoxo

2 comments:

Ati Masrif said...

salam,

ramai dah tukarkan
ingat nk cuba juga..
tunggu masa terluanglah :)

~ raihazi ~ said...

wsalam sis.. cuba la. senang dan sekejap je dah siap :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...