me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, 20 June 2011

her bestfriend ~

assalamualaikum..

setiap manusia memerlukan teman dalam hidupnya. ada yang memilih manusia, haiwan peliharaan dan bagi budak2 biasanya toys atau watak superhero menjadi pilihan..

normal rasanya bila tengoksi kecik usung bear atau ben10 kemana2.. sampaikan ke tempat tidur. tapi kalau yang dah tua bangka pun usung bear besar gedabak kalah tinggi sofia, no comment lah! hahahaaha


diusung kemana saja :)

perkembangan terkini hidung pink si bunny dah tercabut !..


dapat meredakan sedih dan boleh berenti nangis bila dapat bestfriend dia yang satu ni..

ramai orang tegur sebab suka dengan bf sofia yang comeii.. cute diorang cakap bila tengok budak2 usung toys


p/s : nanti nak tunjuk bf ayah pulak.. hahahaha lagi dasyat kalau si dia ni.. sanggup tido lambat!



xoxo

4 comments:

ainnoraini said...

salam ziarah...
sayang kat bear dia tu ye...

NaniRostam said...

salam.....orang yang suka angkut soft toy....selalunya anak sulong...

ajumohit said...

Hehe apalah bf papa dia pulak ye

~ raihazi ~ said...

ainnoraini : wsalam.. tq sudi ziarah.. yea syg sungguh. asal nak keluar rumah dia sebok nak bw bear sekali :)

auntie nani : erm.. pengalaman auntie dgn liana ke? hihihi mgkn jg la kan sbb xda kawan :)


kak aju : hmm yg ni kena tggu next n3.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...