me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 7 June 2011

"7th Anniversary GA !!!!!" ~ by ajumohit aka sweet family ~




assalamualaikum..

firstly thanks alot to yanna yang sudi tag saya untuk give away kali ni dari blogger sweet family :) dah lama x join, harap2 kali ni ada rezeki untuk menang sebab teringin nak dapat hadiah nya yang best tu!


elianto cosmetic ~ ;)


kepada semua yang baca n3 kali ni patut cuba join jugak sebab syarat2 nya simple je.. yang penting pemenang ditentukan oleh 'random.org'. sangat adil dan saksama kan? hihhhiihihihihiihihiihii

kepada yang berminat, jangan susah hati sebab peluang terbuka hingga 30hb jun 2011. so apa lagi, jom pakat2 terjah blog akak kita disini jangan lupa follow blog tuan rumah terlebih dahulu pastu baru boleh join GA :)


kepada sis ajumohit ;

saya doakan kesejahteraan anda sekeluarga :) ~ kesihatan, kekuatan dan kelapangan

keceriaan disamping suami dan anak2 :) ~ kerenah yang menjadi memori indah

kebahagiaan dunia dan akhirat ~ ketabahan memimpin dan mendorong keluarga

dan yang paling penting rumah tangga yang aman damai, saling bertolak ansur serta saling mengasihi



p/s : kebahagiaan bertahun2 melayari alam rumahtangga ~ saya nak juga! .. :) insya Allah ..


untuk itu saya dengan bahagianya nak tag rakan2 blogger ini ;





selamat mencuba nasib :) 

xoxo 

5 comments:

sekamar rindu said...

salam...

singgah pagi kat sini.....

apa khabar puan?

~ raihazi ~ said...

wsalam..
terima kasih sudi singgah. selsema sikit hari ni, cuaca xmenentu :)

sila2 join GA :)

QUEENPINK said...

salam

jom join ga saya

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

ajumohit said...

TQ ye sbb join...
gud luck dear!!!

~ raihazi ~ said...

queenpink : tq, akan join! hihihihiihihi tq again sudi drop by


ajumohit : harap2 ada rezeki saya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...