me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, 19 June 2011

happy father's day ~

assalamualaikum..


buat dua lelaki yang amat saya sayangi dan hormati, selamat hari bapa! i love both of u so much!!


semoga abah dan en gie diberi kesihatan, umur yang panjang dan dirahmati Allah.. :)abah yang amat sayangkan anak2nya.. kami tahu walau xdiberitahu :)

abah, kaklang minta maaf kalau sepanjang kaklang dibawah tanggung jawab abah, kaklang banyak menyusahkan abah..

kaklang doakan hajat abah untuk ke tanah suci akan termakbul xlama lagi. semoga abah kuat dan sihat untuk beramal ibadat, insya Allah

terima kasih juga sebab selalu ingat pada kaklang dan keluarga di sini. walau abah xbaca blog ni, kaklang tetap nak beritahu yang kaklang bersyukur sebab dapat abah sebagai abah untuk kami adik beradik.. harap2 dapat balik kulim jumpa mak dan abah x lama lagi.. rindu sangat2 :)

en gie and his two girl friend :)

abang, selamat hari ayah setiap hari .. walaupun kami xmampu nak bagi hadiah dan ucapan terhebat tapi kami sentiasa ingat.. ingat abang sebagai suami bee dan ayah sofia.

jaga kesihatan kerana kami memerlukan abang, kerana abang kekuatan keluarga ni. teruslah menjadi ayah yang penyayang dan peka pada keperluan keluarga.


kalau mampu disenaraikan, pasti banyak harapan dan doa buat mereka berdua... tapi cukuplah kalau mereka tahu kami menghargai setiap kasih sayang yang diberi...


selamat hari abah, ayah, bapa, daddy, papa etcxoxo

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...