me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 7 February 2012

keluarga kecil en suami bertambah ahli ....

assalamualaikum ..firstly nak ucapkan tahniah buat adik ipar saya aka adik lelaki en suami yang telah selamat bernikah dengan pilihan hati pada 4hb feb yg lepas.. majlis di rumah pengantin perempuan dibuat di pahang. saya xpegi pun atas sebab2 yang sangat kukuh huhuhuhuhuhuhu


selang 3 hari selepas dinikahkan, ayah mertua dan kakak sulung en suami buat jamuan makan kecil2an sebagai ganti majlis sambut menantu. nak buat majlis kenduri kahwin memang xdapat nak dilaksanakan sebab ayah masih x sihat selain kakak ipar yang jadual kerjanya full sepanjang minggu.

maklumlah kalau nak berkenduri ni bukan boleh buat plan 2 3 hari. paling selesa berbulan2 sebelum tarikh dipersetujui. kalau x mana nak cari orang nak masak, khemah, kelengkapan pakaian dan bilik pengantin lagi huhuhuhuhuhu haru!maka saya wakil en suami mengucapkan selamat datang kepada ain menantu baru ke dalam keluarga kecil kami. semoga tahun depan dan seterusnya keluarga kita akan bertambah besar, insya Allah :)presenting the new weds couple ~ lan & ain :)


semoga bahagia dan saling menyokong satu sama lain hingga ke akhir hayat.. amin :)
p/s : cepat2 tambah jr hihihihihihhhihixoxo

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...