me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, 12 February 2012

hello kitty in action ~

assalamualaikum ...


en suami belikan hello kitty dua beradik ni untuk sofia sebagai reward sebab jadi good girl sepanjang ayahnya tinggalkan dia kat kulim ni..


alkisahnya en suami nak balik ke langkawi bekerja selepas hantar saya dan sofia balik rumah mak sebab nak jaga qisya. kami setuju nak jaga kan qisya sementara umi nya sambung belajar selama setahun setengah. oleh kerana en suami dah boleh agak yang dia xkan boleh balik setiap minggu jadi dia pun buat perjanjian akan balik juga 3 minggu lagi dengan hello kitty yang besar.

so sofia pun 'rela' berpisah dengan ayah nya sebab tau nanti ayah akan balik dengan hello kitty. 







ni lah hello kitty dua beradik tu. satu tu kecik comel je sesuai diusung kemana2. yang besar tu pulak biasanya kena hug sambil baring2 nak tido :)







susah jugak nak suruh bergambar sambil senyum. sudahnya gambar tersengih ni yang dia buat hihihihihihi





sayang hello kitty ...









setiap kali en suami call, sofia pun sibuk nak cakap sama. selalunya dia akan pesan, 'nanti ayah balik amik sofia naa ...' dengar ayat tu buat en suami serba salah tiba2 huhuhuhuhuhuhu sabar lah yea :)





p/s : en suami janji nak balik lagi awal bulan depan yeay! 


xoxo 


1 comment:

anisalya said...

sabar je la. ank2 mmg mcm tu kalau ddk jauh dgn ayahnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...