me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 1 November 2011

menyeru semangat baru ..

assalamualaikum ..

lama sangat tak menulis di sini. rindu tiap2 hari, terbayang2 entry kawan2 yang terbaru setiap pagi.. jenuh atur jadual hidup yang ala2 xcukup 24jam sehari.

kadang2 tu dah siap plan nak on9 lepas siap semua kerja rumah tup2 ada halangan lain. anak kesayangan ajak teman main, xpun dia berebut nak guna laptop. kalau x kerana nak tengok 'kakak2' nyanyi alif ba ta kat youtube, mesti sebab nak ulang tayang movie 'rio'. sampai dah hafal lagu dan part mana yang suspen dan blh buat dia ketawa.


sempena bulan baru yang dah dekat sangat dengan hujung tahun ni rasanya x terlambat nak bina semangat baru. semangat nak berblogging. ahahahahahahaha dah berapa puluh kali agaknya dok ulang kat entry nak jadi penulis blogger yang setia..

harapan setinggi gunung raya nak update blog setiap hari. xberangan pun nak buat 2 3 entry sehari. dapat update 7 kali seminggu dah cukup hebat. tapi tu lah, belum ada jodoh rupanya hahahahahaaha


besar harapan saya sebesar tasik dayang bunting yang cukup besar di mata saya. mudah2an ada rezeki saya nak bercerita setiap hari nanti, insya Allah :)




xoxo

2 comments:

ezzah aziz said...

entry ni ada bau lautt~~ :D

~ raihazi ~ said...

ezzah : sebab tu kena seru bersemangat sikit, angin laut kan kuat hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...