me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 6 April 2011

ku menunggu vs ku merindu

assalamualaikum semua

lately ramai dok bincang sana sini sapa tiru sapa.. hal tu biarlah mereka yang berhak je fikirkan. kita jangan serabut2. jom layan vc mereka2 ni.. weeeeeee :)


1st vc goes to ~ *tidak dipilih berdasarkan sebarang keutamaan

ku menunggu by rossa



and 2nd vc for today ~


ku merindu by ella ft shah




so, apa pendapat anda? yang mana lagi best?.. oppp xpayah jawab sebab saya xdengar pun hahahahaaha masing2 ada keunikan yang tersendiri. ada part2 tertentu yang obvious sgt ke'sama'annya..

as lagu ella tu dah lama jugak so rata2 beralih ke lagu rossa yang masih baru di dengar kat sini. kat indon mungkin dah lama kottt ntah xtau :)






p/s : enjoy di petang hari sambil teringat en gie yang outstation lagi .. arghhhhhh!



xoxo :)

2 comments:

ezzah aziz said...

mmg lbih kurg pun.tp yg pntg, dua2 best~~ =)
hehe..^_^

~ raihazi ~ said...

yea .. betol! :) suka tgk rossa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...