me .. myself .. mine ..

My photo
Langkawi, Malaysia
sharing story of our small family ..

him & her

Daisypath Next Aniversary Ticker

our 1st junior

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 4 January 2012

pengacara whi bertudung :)

assalamualaikum..


sesiapa yang sempat tengok whi tengah hari tadi dapat la tengok salah seorang pengacara whi yang berubah penampilan. alhamdulillah dengan kedatangan tahun baru 2012, hatinya terbuka untuk lebih dekat kepada agama Islam.

erm mudah2an Allah memberi rahmat dan petunjuk kepada kita semua supaya sama2 berubah kepada kebaikan insya Allah


hari ni teh syuhada yang dulunya selalu kita tengok berambut panjang tapi hari ni tampil bertudung litup. wahhh seronoknya tengok dia berhijab. walaupun saya bukan salah seorang peminatnya tapi doa saya agar dia gembira dan kekal dengan penghijrahan ni.




harap2nya lepas ni makin ramai yang tertarik hati untuk berhijrah, insya Allah :)





p/s: ada terbaca di fb, ustaz azhar idrus kata bertudung tu xwajib, yang wajib ialah menutup aurat.. mendalam maksud ayat tu ...



xoxo

7 comments:

ajumohit said...

Owh yeke raihazi? Alhamdulillah terbuka hati mereka terima hidayah utk btudung

~ raihazi ~ said...

ajumohit : yup.. mudah2an ada lg yg menyusul

Ati Masrif said...

tapi yg tak best tengok
mereka2 yg bertudung lepas
tu buka pula dgn muka selamba saje...

IntaNBerliaN said...

a'aa sy ada tgk gak.. cantik.. alhmdulillah dh mkin ramai yg brhijrah ke arah kbaikn kan ;-)

p/s : thanks kongsi tips... sy akn try ... :-)

~ raihazi ~ said...

ati masrif : harap2 yg buka tudung tu tgerak hati untuk btudung semula :)

~ raihazi ~ said...

intan berlian : seronok kan bila tgk ramai org berubah secara xlangsung kita pun nak berubah jd lebih baik :)

welcome....

Pia said...

"sorry akak baru ada ms nak jenguk sini yer...eh,betul ker,akak thn ni blom sempat pon tgk rancangan tu...yer lah time tu sebuk siapkan ank2 nk kesekolah....tv dok on tp tak dan nk tgk..dgr jer..apapun tahniah utk Teh sbb berhijrah!..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...